eINFOTORVI 10#2015 | 01-11-2015

Partiolaisten adventtikalenteri 2015

 

Partiolaisten adventtikalenteri on tullut taas myyntiin. Partiolaisten adventtikalenteri on vuoden tärkein varainhankintatempaus. Kalenteri maksaa 7 euroa. Tuo kaikki saamasi rahat kololle jollekin johtajalle. Jos haluat ottaa kalentereita myyntiin, palauta alla oleva lappu täytettynä johtajallesi kokoukseen, niin saat kalenterit mukaasi. Ota kalentereita vain sellainen määrä jonka uskot myyväsi, saat tarvittaessa lisää palauttamalla uuden lapun, kun olet myynyt aiemmat kalenterisi. Ilman täytettyä lappua kalentereita ei voi saada. Palauta mahdollisesti myymättä jääneet kalenterit ja myydyistä kalentereista saadut rahat johtajallesi viimeistään 6.12. itsenäisyyspäiväkirkossa. Myyntiin ottamistasi kalentereista saat palauttaa enintään puolet.

Paras myyjä palkitaan! Jokainen, joka on myynyt vähintään 12 kalenteria saa tonttumerkin. Henkilö, joka on myynyt 100 kalenteria tai yli, saa erityisen palkinnon! Lisäksi, tänä vuonna ryhmä joka on yhteissummana myynyt eniten kalenterieta palkitaan! Muista laittaa partiohuivi kaulaan ja kavereita mukaan, kun lähdet myymään kalentereita!

 

Lisätietoja: Simeon Seppälä, puh. 044 081 0990

---------------------------------------------------------------------------------

 

Annan lapselleni _________________________ luvan ottaa myytäväksi _____ kpl partiolaisten adventtikalentereita ja sitoudun huolehtimaan, että hän palauttaa rahat ja/tai myymättömät kalenterit ajoissa omalle johtajalleen.

 

Allekirjoitus ja puhelinnumero____________________________________________

© Partiolippukunta Kulman Kiertäjät ry.

www.kulki.fi

Lähetä meille postia

Avaa uutiskirje selaimessasi.

eINFOTORVI on Partiolippukunta Kulman Kiertäjien sähköinen jäsentiedote. Olemme iloisia, vaan emme yllättyneitä, että olet kiinnostunut omasta tai lapsesi harrastuksesta. Haluamme kertoa retkistä, leireistä, muista lippukunnan tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Olethan huomannut, että eINFOTORVEN voi tilata useampaankin osoitteeseen. Paitsi jäsenet myös vanhemmat voivat tilata omansa.