eINFOTORVI 8#2015 | 13-09-2015

OPERAATIO PLANEETTA B126

Juuri saamamme tiedon mukaan planeetalta B126 lähtenyt tunnistamaton alus on tehnyt pakkolaskun Nuuksion mustalammen läheisyyteen. Tutkijoiden havaintojen mukaan aluksen miehistönä toimi ihmisen kaltainen tuntematon laji. Seikkailija, lähde mukaamme auttamaan mahdollisesti loukkaantuneita yksilöitä! Muista varautua lämpimillä varusteilla, sillä pakkolaskun sijainnista johtuen nukumme laavussa!
          Retkemme ajankohta on 2.-4.10.2015. Hinta on 20€ ja se palautetaan johtajalle ilmoittautumislapun yhteydessä viimeistään 1.10.2015. Sen jälkeen ilmoitetuista retken peruutuksista ei anneta rahoja takaisin. Ilmoitathan jos et pääsekään retkelle!
         Matkaan lähdemme Pasilan Juna-asemalta, jossa tapaamme klo 17:40. Sunnuntaina saavumme takaisin samaan paikkaan klo 14:37. Ole ajoissa paikalla!

 

Kysyttävää? Hilkka Virmakari 045 6393123 ja Sanna Ahonen 044 2908140

Mukaan tarvitset:

Lämmin makuupussi ja – alusta

Partiohuivi

Kompassi

Puukko

Taskulamppu

Ruokailuvälineet kangaskassissa

Yöpuku

Lämpimät vaihtovaatteet

Säänmukaiset varusteet

Omat lääkkeet ja hygieniatarvikkeet

Jos haluat ota mukaan myös mahdollisia pienikokoisia pelastustarvikkeita


 


© Partiolippukunta Kulman Kiertäjät ry.

www.kulki.fi

Lähetä meille postia

Avaa uutiskirje selaimessasi.

eINFOTORVI on Partiolippukunta Kulman Kiertäjien sähköinen jäsentiedote. Olemme iloisia, vaan emme yllättyneitä, että olet kiinnostunut omasta tai lapsesi harrastuksesta. Haluamme kertoa retkistä, leireistä, muista lippukunnan tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Olethan huomannut, että eINFOTORVEN voi tilata useampaankin osoitteeseen. Paitsi jäsenet myös vanhemmat voivat tilata omansa.