eINFOTORVI 12#2015 | 24-11-2015


Kulman kiertäjien joulujuhlakutsu

 

Tervetuloa juhlimaan joulua Kulman Kiertäjien joulujuhlassa 9.12.2015 kello 18.30 eteenpäin Paavalinkirkon alasalissa. Luvassa on pienimuotoista ohjelmaa, joulupuuroa ja naposteltavaa jouluisassa tunnelmassa. 

Ilmoittautuminen tapahtuu myös tänä vuonna tekstiviestillä numeroon 0400 988 461. Laittajaa viestiinne Kulman Kierjtäjien joulujuhla, partiolaisen nimi ja perheen osallistujamäärä (esim. KulKi joulujuhla, Maiza Partiolainen, 4 henkilöä). Ilmoittauduthan viimeistään 7.12. niin, että osaamme arvioida tarvittavan ruuan määrän.
Joulujuhla on maksuton, mutta mukaan voi varata pientä taskurahaa esimerkiksi perinteistä piparkakkuhuutokauppaa varten.

Tarvittaessa voi kysyä listätetoja omalta johtajalta
tai 0400 988 461 Fanny Alexandersson

Nähdään juhlissa jouluisissa tunnelmissa!

© Partiolippukunta Kulman Kiertäjät ry.

www.kulki.fi

Lähetä meille postia

Avaa uutiskirje selaimessasi.

eINFOTORVI on Partiolippukunta Kulman Kiertäjien sähköinen jäsentiedote. Olemme iloisia, vaan emme yllättyneitä, että olet kiinnostunut omasta tai lapsesi harrastuksesta. Haluamme kertoa retkistä, leireistä, muista lippukunnan tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Olethan huomannut, että eINFOTORVEN voi tilata useampaankin osoitteeseen. Paitsi jäsenet myös vanhemmat voivat tilata omansa.