eINFOTORVI 7#2016 | 01-12-2016eJoulutorvi
Vuosi alkaa vedellä viimeisiään! Loppuvuoden tiedotuspakkaus on tässä:

* Kaikki palauttamattomat adventtikalenterit (max. puolet ottamistasi kalentereistä) ja rahat myydyistä kalentereista tulee palauttaa viimeistään 6.12!


* Olemme perineisesti mukana itsenäisyyspäivä jumalanpalveluksessa Paavalin Kirkossa ti 6.12. klo 10.00 alkaen, aiheena "Kiitos isänmaasta". Tänä vuonna uusien lippukuntalaisten partiolupauksen anto tapahtuu jumalanpalveluksen sijään joulujuhlassa, mutta Kulman Kiertäjät ovat jumalanpalveluksessa mukana erilaisissa avustavissa tehtävissä.

Toivotamme kaikki lippukuntalaiset perheineen lämpimästi tervetulleiksi mukaan!

* Muistutuksena vielä; itsenäisyyspäivän vieton vuoksi meillä ei ole kokouksia 5.-6.12!
Seikkailijoiden (Apinoiden &Ankkojen) viimeinen kokous on ma 12.12. Luvassa on joulujuhlanumeron valmistelua ja nyyttärit kuluneen syksyn juhlistamiseksi. Jokainen voi halutessaan tuoda yhden herkun yhteiseen pöytään.

Sudenpentujen viimeinen kokous tältä vuodelta on ti 29.11.

* Kokoukset alkavat vuonna 2017
    Sudenpennuilla 10.1.
    Seikkailijoilla 16.1.
    Vanhemmille jäsenille, kerromme ajankohdan myöhemmin.

* Kulman Kiertäjien yhteinen Joulujuhla järjestetään to 15.12 klo 18.00 Paavalin kirkon nuorisotilassa. Luvassa on ohjelmia, lupauksenantoja, merkkieen jakoa, piparkakkutalohuutokauppaa ja pientä purtavaa.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.12. sähköpostilla osoitteeseen lpkj@kulki.fi : Lapsen nimi, ryhmä ja kuinka moni perheestä osallistuu.

Lämpimästi tervetuloa!

Iso kiitos kaikille kuluneesta syksystä! Ihanaa joulun odotusta ja onnea uuteen vuoteen 2017!
Toivottavat Kulman Kiertäjät


© Partiolippukunta Kulman Kiertäjät ry.

www.kulki.fi

Lähetä meille postia

Avaa uutiskirje selaimessasi.

eINFOTORVI on Partiolippukunta Kulman Kiertäjien sähköinen jäsentiedote. Olemme iloisia, vaan emme yllättyneitä, että olet kiinnostunut omasta tai lapsesi harrastuksesta. Haluamme kertoa retkistä, leireistä, muista lippukunnan tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Olethan huomannut, että eINFOTORVEN voi tilata useampaankin osoitteeseen. Paitsi jäsenet myös vanhemmat voivat tilata omansa.