eINFOTORVI 2#2016 | 22-08-2016

Tärkeää ajankohtaista tietoa Kulman Kiertäjien syksyn toiminnasta

Syksy saapuu ja uudet tuulet puhaltavat myös johtajistossamme. Valitettavasti tulevan syksyn osalta johtajatilanteemme näyttää tällä hetkellä siltä, että lippukuntamme pystyy tarjoamaan varmasti toimintaa vain seikkailijaryhmälle (n. 10-12-vuotiaat).

Seikkalijoiden johtajina aloittavat viime kevään akelat Eeva, Elina, sekä Annina. Seikkailijoiden uusi kokousaika on maanantai klo: 18-19. Kokoukset alkavat 5.9 tutulla Paavalin kirkon kolollamme.

Tarpojaryhmän (n. 12-15 v) tilannetta selvitellään yhdessä tarpojien kanssa lähipäivinä.

Johtajapulamme on tällä hetkellä siis akuutti!!

Lippukunnassamme on noin 15 sudenpentua (n. 7-9 v), joille meillä ei valitettavasti ole tämän hetkisillä johtajaresursseillamme tarjota johtajaa, eikä näin ollen toimintaa.

---> HUOM! Järjestämme ma 29.8.2016, klo: 18, Paavalin kirkon kololla kokouksen lippukuntamme vanhemmille, jossa yhdessä pohdimme tämän hetkistä tilannetta ja yritämme löytää siihen ratkaisuja.

Toivomme, että mahdollisimman moni, erit. sudenpennun vanhempi, pääsisi paikalle. Myös muiden ikäluokkien vanhemmat, jotka ovat kiinnostuneita tukemaan toimintaamme ja esittämään ajatuksiaan, ovat erittäin lämpimästi tervetulleita!

Pyydämme, että te vanhemmat miettisitte jo etukäteen seuraavia kysymyksiä:

- Olenko kiinnostunut / onko minulla mahdollisuus johtaa sudenpentulaumaa tänä syksynä Kerran vkossa/ joka toinen vko/ kerran kk:ssa? (esim. yhdessä useamman muun vanhemman kanssa)

- Tunnenko jonkun, joka voisi olla kiinnostunut sudenpentulauman johtamisesta?

- Olenko kiinnostunut / onko minulla mahdollisuus osallistua lippukunnan toimintaan muulla tavoin?: esim. toimiminen rahastonhoitajana, tilintarkastajana, talkootyöläisenä Hauklammen kämpän korjaustöissä, osallistua viikonloppuretkelle tms?

Mikäli et pääse paikalle ma 29.8, mutta haluat osallistua mukaan toimintaamme tai sinulla on ajatuksia ja ideoita, voit ottaa yhteyttä johtajistoomme puhelimitse (numerot löytyvät Kulkin kotisivuilta) tai laittaa sähköpostia lpkj(ät)kulki.fi tai kulkisudarit@gmail.com.

Sudenpentuohjelmaan voit tutustua: http://ohjelma.partio.fi/index.php?title=Sudenpennut

Sudenpennut suorittavat puolen vuoden aikana noin 4 jälkeä, joihin yksityiskohtaiset tavoitteet, sekä toteutusehdotukset löytyvät linkin takaa.

Sudenpentuohjelma on ts. tehty helpoksi toteuttaa kelle tahansa aikuiselle, vaikka aiempaa partiokokemusta ei olisikaan. Uusille johtajille on tarjolla myös runsaasti koulutusta (mm. "Akela-kurssi" sudenpentujen johtajille), jomka tarjoaa lippukunta. Jos vähänkään löytyy kiinnostusta johtaa sudenpentujamme (edes syksyn ajan) tai mielessäsi on joku, jota saattaisi kiinnostaa, niin älähtäkää rohkeasti!! Me kaikki toivomme, että sudenpentutoimintamme voisi jatkua myös tänä syksynä!!!

Seikkailijaryhmän lisäksi Kulman kiertäjissä toimii samoaja-vaeltajaryhmä (n. 15-22 v), joiden toiminnasta vastaa Hilkka.

Olemme perustamassa nyt myös uutta aikuisryhmää (n. 20-100 v), joka kokoontuu kerran kuussa. Aikuisryhmän toimintaan ovat tervetulleita myös omasta partiotoiminnasta kiinnostuneet lasten vanhemmat (ilman lapsia!). Toimintaan voi osallistua omien mahdollisuuksien ja mielenkiinnon mukaan myös harvemmin, silloin kun itselle sopii. Otamme mielellämme vastaan ideoita siitä, millaista toimintaa juuri te toivoisitte aikuisryhmän järjestävän! Aikuisryhmän toiminnasta vastaavat Eeva ja Elina.

Olemme mukana Bonfire - aikuisten iltanuotio (rekry) -tapahtumassa, 15.9 Pauligin huvilalla, klo 18 (tapahtuma löytyy myös Facebookista!), jossa meidät voi tavata ja tulla juttelemaan toiminnastamme! Jakakaa tietoa myös ystäville ja tutuille, jotka voisivat olla kiinnostuneita tulemaan mukaan partiotoimintaamme!!

Partiotoiminta perustuu vapaaehtoistyölle. On tyypillistä, että lippukunnan jäsenmäärät ajoittain laskevat ja taas kasvavat. Kulman kiertäjien tämän hetkinen tilanne vaatii kuitenkin töitä meiltä kaikilta, jotta saamme jäsenmäärän jälleen nousuun ja 78-vuotiaan lippukuntamme toiminnan taas elpymään. Kaikenlainen tuki ja uudet ideat ovat erittäin tervetulleita!!

Yhteistyöterveisin,

Kulman kiertäjien johtajisto

 

 


© Partiolippukunta Kulman Kiertäjät ry.

www.kulki.fi

Lähetä meille postia

Avaa uutiskirje selaimessasi.

eINFOTORVI on Partiolippukunta Kulman Kiertäjien sähköinen jäsentiedote. Olemme iloisia, vaan emme yllättyneitä, että olet kiinnostunut omasta tai lapsesi harrastuksesta. Haluamme kertoa retkistä, leireistä, muista lippukunnan tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Olethan huomannut, että eINFOTORVEN voi tilata useampaankin osoitteeseen. Paitsi jäsenet myös vanhemmat voivat tilata omansa.