eINFOTORVI 2#2017 | 03-04-2017

Haaksirikko 2017

Kuinka paljon Kulkilaisia on? Ketkä johtajat ovat? Kuka johtaa tätä kaikkea? Milloin näemme kaikki uudet jäsenet? Mitä ne muut vartiot tekevät? Jonkin verran aikaa on ehtinyt kulua edellisestä yhteisestä lippukuntaretkestä. Ei hätää! Nyt on retken aika taas.

Tule mukaan Kulman Kiertäjien lippukuntaretkelle Luukkiin, Saarijärvelle 5.-7.5.2017. Retki on suunnattu lippukunnan kaiken ikäisille jäsenille ja retken hinta on 20€.
  
Leiripaikka sijaitsee saaressa, minkä takia porrastamme lähdön rannasta. Ensimmäinen ylitys tapahtuu perjantaina kello 18.00. Saadaksemme kaikki mukaan yhteiselle retkellemme, toivomme apua kyytien kanssa. Tämän linkin takaa löytyy tiedosto, minne keräämme mahdolliset kyydit ja siellä voi myös varata kyydin omalle lapselleen.
Ensimmäinen ylitys takaisinpäin tapahtuu sunnuntaina noin kello 14.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.4.2017 ja ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta, tästä linkistä. Retkimaksu tuodaan omalle johtajalle viimeistään retkeä edeltävään kokoukseen.

Pakkauslista ja lisätietoja tulee vielä lähempänä rekten ajankohtaa.
Kysymyksiä?
Vastauksia saa omalta johtajalata tai retkenjohtjalta,
Fanny Alexandersson, fanny.m.alexandersson@gmail.com

© Partiolippukunta Kulman Kiertäjät ry.

www.kulki.fi

Lähetä meille postia

Avaa uutiskirje selaimessasi.

eINFOTORVI on Partiolippukunta Kulman Kiertäjien sähköinen jäsentiedote. Olemme iloisia, vaan emme yllättyneitä, että olet kiinnostunut omasta tai lapsesi harrastuksesta. Haluamme kertoa retkistä, leireistä, muista lippukunnan tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Olethan huomannut, että eINFOTORVEN voi tilata useampaankin osoitteeseen. Paitsi jäsenet myös vanhemmat voivat tilata omansa.