eINFOTORVI 4#2017 | 11-05-2017

Kevään viimeinen kokous

Kesä hiipii ihan nurkan takana (satunnaisista lumisateista huolimatta) ja kevään loppuessa loppuvat myös tämän vuoden partiokokoukset. Nyt on aika viedä vuosi kunnialla loppuun ja juhlistaa partiokauden loppua pienillä kesäkarkeiloilla.

Kutsumme siis kaikki Kulkin jäsenet sekä heidän perheenjäsenensä viettämään rentoa iltaa kanssamme Teurastamolle (Työpajankatu 2) maanantaina 22.5. klo. 18. 

Tarkoituksena on järjestää päättäjäisseremonia nyyttärimeiningissä eli tuothan jotakin yhteistä naposteltavaa mukanasi. Teurastamon pihalla on myös grillausmahdollisuus. Ruoan lisäksi kevätjuhlassa on mm. merkkien jako sekä mahdollisesti jotakin mukavaa yhteistä tekemistä!

Tulkaa sankoin joukoin paikalle! Nähdään teurastamolla! 

Terveisin
Kulki
© Partiolippukunta Kulman Kiertäjät ry.

www.kulki.fi

Lähetä meille postia

Avaa uutiskirje selaimessasi.

eINFOTORVI on Partiolippukunta Kulman Kiertäjien sähköinen jäsentiedote. Olemme iloisia, vaan emme yllättyneitä, että olet kiinnostunut omasta tai lapsesi harrastuksesta. Haluamme kertoa retkistä, leireistä, muista lippukunnan tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Olethan huomannut, että eINFOTORVEN voi tilata useampaankin osoitteeseen. Paitsi jäsenet myös vanhemmat voivat tilata omansa.